Eindelijk hebben we iemand gevonden die ‘onze stijl’ begrijpt en omzet in rake taal. Esther kijkt heel goed naar de wensen van haar opdrachtgever. Vijf-sterren-service: snel en origineel. Ook al denk je goed te kunnen schrijven, bel of mail Taaltastisch!

Nicolay van BreukelenVan Breukelen Assurantiën

Esthers communicatieve achtergrond biedt enorme meerwaarde. Ze weet onbekende materie te vertalen naar begrijpelijke, doelgerichte teksten, luistert naar onze wensen en geeft goed onderbouwd advies. Prettig persoon om mee samen te werken!

Jan van der MeijEigenaar - Smaak Bedrijfscatering

Dit was echt een training op maat. De positieve houding van Esther heeft me samen met mijn collega’s gemotiveerd. Ze is betrokken en professioneel. Het schriftelijk klantcontact is goed verbeterd.

Laurens DobbenProjectleider - Meandic Nederland

Esther werkt secuur aan haar opdrachten en blijft alert. Ze denkt met je mee en geeft graag haar mening om aan een goed resultaat te werken. Verder is ze ook erg trouw aan haar deadlines.

Banu ÇelikFreelance journalist en communicatieconsultant

Bevlogen, positief en betrokken. Opdrachten worden voortvarend opgepakt en uitgevoerd. Daarbij weet Esther met haar teksten altijd de juiste snaar te raken. Een hele fijne collega waar je op kunt bouwen.

Shirley VoorspuijSr. Communicatieadviseur Corporate - Dierenbescherming

Helder, concreet en zeer kundig. Esther weet spot-on de juiste bedrijfssfeer te vangen. Daarnaast ook nog eens de leukste om mee te werken, en afspraak is afspraak. Geweldige samenwerking!

Karen NiekerkOnline Marketing Professional - Bat of an Eye